ubytování Třeboň penzion U Kola

Festival Okolo Třeboně 27 - 29.6.2014

Již tradiční Třeboňský folkový festival začíná na přelomu června a července, 27 - 29.6.2014, a pokračuje dalšími koncerty v průběhu léta. Rezervujte si ubytování již nyní a zajistěte si dobré a levné ubytování v Třeboni!

Okolo Třeboně 27 - 29.6.2014

  • Pátek 27. června         KRYŠTOF - NEBE - BŮHVÍ ... a další
  • Sobota 28. června       PETR KOLÁŘ - NEZMAŘI - IYASA - JANANAS ... a další

Součástí festivalu je i "Léto v Třeboni", kterým festival pokračuje.

Léto v Třeboni

Léto v Třeboni nabídne osvědčené návraty Třeboň 16. července 2014. Po zatěžkávací zkoušce, kterou koncem června obstaralo velkolepé vystoupení kapely Kryštof, vyroste v třeboňském zámeckém parku na začátku srpna další pódium. Tentokrát bude hostit tišší muziku: v pátek 1. srpna Karla Plíhala a den poté Bratry Ebeny, s nimiž jako hosté vystoupí kapela Jarabáci.

  • Pátek 1. srpna – Karel Plíhal
  • Sobota 2. srpna – Bratři Ebenové

Klasika na Jihu - LENKA  FILIPOVÁ - Concertino

Pátek 8. srpna - Kostel Sv. Jiljí - od 20,00 hodin

Zpátky do Třeboně

  • Pátek 15. srpna – kapela Folk Team, Roman Dragoun, Miloš Makovský a další hosté na výročním koncertě brněnské folkové legendy

Zavírání plavecké sezony

  • Víkend pátek 5. až neděle 7. září – Ukončení plavecké sezony v Třeboni

Na akci v sobotu 6. 9. vystoupí František Nedvěd s kapelou.

Program bude průběžně doplňován a upřesňován, změna programu vyhrazena.

Soutěž Houpací koník finále 28.6.2014

Houpací kůň Houpací koníkje soutěž pro méně známé kapely, která našla své nové místo v zámeckém parku. "Jednou jsi dole, jednou nahoře" platí v muzice dvojnásob. A protože našim účinkujícím přejeme, aby se vyhoupli do sedla, jmenuje se tato soutěž Houpací kůň. Na scéně se objevují zajímavé kapely a písničkáři, vybraní z těch, kteří nás kontaktovali s přáním účinkovat na Okolo Třeboně, a z těch, kteří nás během uplynulého roku zaujali na různých soutěžích a přehlídkách.

Během dne se v soutěži představí tři kapely:

jednu vyberou dramaturgové, druhá dostává divokou kartu z partnerského festivalu a třetí pošlou do soutěže diváci svými hlasy. Vítěz, kterého vyberou diváci na finálový koncert 28.6.2014, je doporučen dalším spřáteleným festivalům, má automatické pozvání na příští ročník Okolo Třeboně, koncert a nahrávací frekvenci v ČRo České Budějovice a další bonusy.

Uzávěrka 15.3.2014

Srdečně Vás zveme na jeden z nejtradičnějších hudebních festivalů na jihu Čech, levné ubytování v Třeboni najdete v našich penzionech U Třeboňského kola.

Rezervace ubytování

Zavolejte: 607 864 440
Napište nám email: info@penzion-utrebonskehokola.cz
Zašlete rezervaci pomocí toho formuláře:

 

 

Kontakty

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout