ubytování Třeboň penzion U Kola

AniFest a AniFilm v Třeboni - 6. - 11.5. 2014

Jako každý rok i v roce 2014 proběhne festival animovaných filmů AniFilm. Ten by se navíc měl spojit s jeho předchůdcem AniFestem. Konat se bude v termínu 6. - 11.5. 2014.

Pokud přijedete s partou přátel a kamarádů, můžete získat levnější ubytování v Třeboni v našem penzionu. Pro skupiny nad 20 osob máme připravenou cenu o 10% výhodnější.

Festival představuje aktuální trendy, postupy, technologie a animační techniky. Podporuje rozpracované či zcela nové animační projekty, jejich tvůrce, producenty a distributory. Poskytuje prostor pro pozitivní konfrontaci a navazování nových kontaktů mezi filmovými profesionály z celého světa.

Je určen tvůrcům a filmovým profesionálům, studentům, pedagogům, filmovým teoretikům a všem fanouškům animované tvorby včetně dětí. Anifilm chce dlouhodobě reprezentovat a propagovat Českou republiku, Jihočeský kraj a město Třeboň ve světovém kontextu.

Srdečně Vás zveme na tento velký kulturní zážitek, díky kterému Třeboň ožívá a otevře svou turistickou sezonu. A abyste si festival užili naplno, srdečně Vás zveme také k nám do penzionu, ve kterém najdete pohodolné ubytování v průběhu celého festivalu.

Součástí festivalu bude i výstava - finské loutky na třeboňském zámku

Retrospektivní výstava finské loutkové tvorby s názvem Jak se loutkový film dostal do Finska? mimo jiné připomene, že finský animovaný film letos oslaví stoleté výročí. Výstava ukáže originální historické loutky z filmů legendární finské režisérky Mony Leo a především představí současné finské loutkové filmy a jejich autory.

V zámecké galerii své loutky předvedou studenti katedry animovaného filmu z vysoké školy vizuálního umění v Turku, další exponáty pochází ze studia Indie Films, které patří k nejzajímavějším nezávislým producentským firmám ve Finsku, výstavu doplní také loutky mladých autorů Tatu Pohjavirty a Anny Savitie s ukázkami z mezinárodních workshopů loutkového filmu.

Rezervujte si ubytování již nyní

 

Kontakty

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout