ubytování Třeboň penzion U Kola

AniFilm 7. - 12. května 2019

Jako každý rok i v roce 2019 proběhne již devátý ročník festivalu animovaných filmů AniFilm. Dříve býval jeho předchůdcem AniFest, který se po několik letech spojil s organizátory AniFilmu. Konat se bude v termínu od 7. do 12. května 2019.

Festival představuje aktuální trendy, postupy, technologie a animační techniky. Podporuje rozpracované či zcela nové animační projekty, jejich tvůrce, producenty a distributory. Poskytuje prostor pro pozitivní konfrontaci a navazování nových kontaktů mezi filmovými profesionály z celého světa.

Je určen tvůrcům a filmovým profesionálům, studentům, pedagogům, filmovým teoretikům a všem fanouškům animované tvorby včetně dětí. Anifilm chce dlouhodobě reprezentovat a propagovat Českou republiku, Jihočeský kraj a město Třeboň ve světovém kontextu.

Srdečně Vás zveme na tento velký kulturní zážitek, díky kterému Třeboň ožívá a otevře svou turistickou sezonu. A abyste si festival užili naplno, srdečně Vás zveme také k nám do penzionu, ve kterém najdete pohodolné ubytování v průběhu celého festivalu.

 

Hudební koncerty

Anifilm také připravil i řadu koncertů. Behem festivalu si můžete vybrat celkem z devíti kapel, což není málo. Vystoupení začínají vždy ve 21:00 ve stanu v zámeckém parku, s akreditacemi je vstup volný, bez akreditace je za 100,- Kč.

  • V úterý 7. 5. ve stanu vystoupí TeePee
  • Ve středu 8. 5. jsou na programu koncerty kapel Noví lidékombinující elektroniku a darkwave
  • Večer ve čtvrtek 9. 5. patří vzdušnému dark popu s minimalistickými aranžemi v podání kapely Čáry života a slovenské zpěvačce Katarziis
  • V pátek 10. 5. to budou Space Love
  • v sobotu 11. 5. vás čekají koncerty hudebního projektu Dukla
     

AKTUÁLNÍ PROGRAM >>

 

Rezervujte si ubytování Třeboň U Kola již nyní

Srdečně Vás zveme na jarní prodloužené víkendy do našeho penzionu v Třeboni U Kola. U nás najdete teplé ubytování se snídaní po celý rok.

 

Kontakty

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout