ubytování Třeboň penzion U Kola

AniFilm 1. - 6. května 2018

Jako každý rok i v roce 2018 proběhne již osmý ročník festivalu animovaných filmů AniFilm. Dříve býval jeho předchůdcem AniFest, který se po několik letech spojil s organizátory AniFilmu. Konat se bude v termínu od 1. do 6. května 2018.

Pokud přijedete s partou přátel a kamarádů, můžete získat levnější ubytování v Třeboni v našem penzionu.

Pro skupiny nad 20 osob máme připravenou cenu o 5% výhodnější.

 

Festival představuje aktuální trendy, postupy, technologie a animační techniky. Podporuje rozpracované či zcela nové animační projekty, jejich tvůrce, producenty a distributory. Poskytuje prostor pro pozitivní konfrontaci a navazování nových kontaktů mezi filmovými profesionály z celého světa.

Je určen tvůrcům a filmovým profesionálům, studentům, pedagogům, filmovým teoretikům a všem fanouškům animované tvorby včetně dětí. Anifilm chce dlouhodobě reprezentovat a propagovat Českou republiku, Jihočeský kraj a město Třeboň ve světovém kontextu.

Srdečně Vás zveme na tento velký kulturní zážitek, díky kterému Třeboň ožívá a otevře svou turistickou sezonu. A abyste si festival užili naplno, srdečně Vás zveme také k nám do penzionu, ve kterém najdete pohodolné ubytování v průběhu celého festivalu.

 

Rezervujte si ubytování Třeboň U Kola již nyní

Srdečně Vás zveme na jarní prodloužené víkendy do našeho penzionu v Třeboni U Kola. U nás najdete teplé ubytování se snídaní po celý rok.

 

 

 

 

Kontakty

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout